Nieuws archief

Programmablad "Echte Bakkersstreek'n!"

Het programmablad van seizoen 2011, stuk "Echte Bakkersstreek'n!" is klaar. Onderstaand is het programmablad weergegeven met daarin de spelers, alle vrijwilligers en alle bedrijven en partijen die ook dit jaar het Openluchtspel ondersteunen met een financiële of andere bijdrage.

Voorzijde-2 Linkerpagina_binnenzijde-2 Rechterpagina_binnenzijde-2 Achterzijde-2

Nieuwe medewerkers Openluchtspel Ruinen

Er zijn een aantal nieuwe vrijwilligers die het team van het Openluchtspel Ruinen komen versterken of al reeds hebben versterkt. Het Openluchtspel heet een ieder dan ook van harte welkom bij de groep.

Lees meer

Nieuwe website SOR "in de lucht"

www Beste bezoeker van de website. Zoals u kunt zien heeft het Openluchtspel Ruinen een nieuwe website.

Lees meer

Nieuwe regisseur Openluchtspel Ruinen

DSC04265-2 Vanaf het begin van dit nieuwe seizoen heeft het Openluchtspel Ruinen een nieuwe regisseur, dit is Marja Mulder en ze is afkomstig uit Assen. Hieronder stelt ze zichzelf even voor.

Lees meer

Dames van de grime weer op cursus

Ook de dames van de grime hebben weer de eerste opfriscursus van Joke gehad. Dinsdag 10 mei j.l. hebben zij bij Café Hees weer een bijspijkercursus gehad. Er volgen nog een aantal cursusavonden, zodat de dames weer scherp aan de voorstellingen kunnen beginnen. Onderstaand een aantal sfeerfoto's van de cursusavond van 10 mei.

DSC02143-2   DSC02148-2   DSC02152-2

Decorbouw 2011 weer van start

Een aantal weken geleden zijn de heren van de decorploeg weer gestart met het opbouwen van het prchtige decor. Arend en Bennie nemen het grovere bouwwerk voor hun rekening terwijl Wim en Hilco de verdere detaillering en het schilderwerk op zich nemen. Onderstaand een aantal foto's.

DSC02065-2  DSC02068-2  DSC02075-2DSC02077-2