Nieuws archief

3e voorstelling was nagenoeg uitverkocht!

De voorstelling van vanavond (2 aug) heeft bijna 500 toeschouwers getrokken en was daarmee uitverkocht. Op een schitterende zomeravond hebben de spelers de sterren van de hemel gespeeld. En dit werd door de toeschouwers dan ook zeker op prijs gesteld. Wat een geweldig publiek! A.s. donderdag (4 aug) de 4e voorstelling. Hopelijk dan weer eenzelfde opkomst en eenzelfde type publiek als vanavond.

Ook 2e voorstelling goed bezocht

Gisteravond (28 juli) heeft de 2e voorstelling plaatsgevonden van het Openluchtspel Ruinen. Een kleine 300 bezoekers waren getuige van een geweldige avond, zowel van het stuk dat werd opgevoerd als van het weer. Het publiek was zeer enthousiast en hadden er allemaal zin in. A.s. dinsdag (2 aug) vind de volgende voorstelling plaats, en in deze week gevolgd door donderdag 4 augustus en de matinee op zondag 7 aug. De laatste voorstelling vind plaats op zaterdag 13 augustus met daartussen nog een tweetal voorstellingen. Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons openluchttheater.

1e voorstelling een succes

Gisteravond heeft de eerste voorstelling plaatgevonden van het stuk "Echte Bakkersstreek'n". Nadat de premiere van afgelopen zondag vanwege het slechte weer absoluut geen doorgang kon vinden heeft de voorstelling van gisteravond op een prachtige avond plaatsgevonden. Een geweldig publiek was deze avond naar het openluchttheater gekomen. Gezien de reacties heeft een ieder genoten van de voorstelling. We hopen een ieder een andere keer weer in ons openluchttheater te mogen verwelkomen. Jullie waren super!!

Nog even en het is eindelijk zover...

Aanstaande zondag (24 juli) is het dan eindelijk zover. Na vele maanden van repetities, decorbouw en het opbouwen van het licht en geluid zal a.s. zondag de eerste voorstelling van het Openluchtspel Ruinen plaatsvinden. De spelers, regie, souffleurs en alle andere vrijwilligers hebben er weer erg veel zin in om ook dit jaar weer geweldige voorstellingen ten tonele te mogen brengen.

2011_spelersgroep 2011_zwarte_mannen

Lees meer

Spandoeken langs N375 geplaatst

Sinds zondag 10 juli heeft het Openluchtspel Ruinen langs de N375 mooie grote spandoeken geplaatst die iedere bestuurder die hier langskomt niet aan de aandacht kan ontgaan. Als u er langs komt zullen ze u zeker opvallen. Onderstaand een aantal foto's.

DSC03107 DSC03108 DSC03109 

DSC03111 DSC03112 DSC03110

Openluchtspel Ruinen in de media

Onderstaande artikel(en) hebben onlangs in de media gestaan.
Ruunder_Woapen-1

Programmablad "Echte Bakkersstreek'n!"

Het programmablad van seizoen 2011, stuk "Echte Bakkersstreek'n!" is klaar. Onderstaand is het programmablad weergegeven met daarin de spelers, alle vrijwilligers en alle bedrijven en partijen die ook dit jaar het Openluchtspel ondersteunen met een financiële of andere bijdrage.

Voorzijde-2 Linkerpagina_binnenzijde-2 Rechterpagina_binnenzijde-2 Achterzijde-2

Nieuwe medewerkers Openluchtspel Ruinen

Er zijn een aantal nieuwe vrijwilligers die het team van het Openluchtspel Ruinen komen versterken of al reeds hebben versterkt. Het Openluchtspel heet een ieder dan ook van harte welkom bij de groep.

Lees meer