Nieuws archief

Kaartverkoop gestart!!

Op 1 juni 2012 is de kaartverkoop voor het seizoen 2012 gestart. In het tabblad kaartjes vind u meer informatie over het bestellen van kaarten.

Voorstelling 2012

Tijdens het seizoen 2012 speelt de Stichting Openluchtspel Ruinen het stuk "Eerappels en Pasta". Originele titel: "Vis op het droge" (oorspronkelijke titel:"Fish out of water") door Derek Benfield, vertaald door Nicolet Steemers.

Flyer_2012

"Het stuk vertelt de belevenissen van een aantal Nederlandse vakantiegangers in een hotel in Italië. Zoals te verwachten gaat niet alles van een leien dakje. Dit zorgt voor de ingredienten van een hilarisch stuk".

De Stichting Openluchtspel hoopt u weer welkom te mogen heten in ons theater. 

Speeldata seizoen 2012 bekend

Voor het seizoen 2012 zijn de speeldata bekend gemaakt. Dit seizoen wordt het stuk "Eerappels en Pasta" opgevoerd. De speelkalender voor het nieuwe seizoen ziet er als volgt uit:

Dinsdag 31 juli 2012
Donderdag 2 augustus 2012
Dinsdag 7 augustus 2012
Donderdag 9 augustus 2012
Dinsdag 14 augustus 2012
Donderdag 16 augustus 2012
Zaterdag 18 augustus 2012

Aan al het goede komt een eind, zo ook....

Gisteravond is de laatste voorstelling van het stuk "Echte Bakkersstreek'n" gespeeld. Een geweldige avond met een geweldig publiek. Namens de Stichting Openluchtspel Ruinen willen we alle bezoekers bedanken voor hun komst gedurende dit seizoen. Zonder jullie was het niet zo'n groot succes geworden. Ook alle vrijwilligers die zich op welke wijze dan ook hebben ingezet om er ook dit jaar weer een succes van te maken wil ik via deze weg bedanken. 

Groepsfoto2-1

 Tot volgend jaar!!

Afgelasting voorstelling donderdag 11 aug

Gezien de weersomstandigheden en de snel wisselende vooruitzichten waren wij helaas genoodzaakt de voorstelling van donderdag 11 augustus af te lasten. De aangekochte plaatsbewijzen van deze avond kunnen bij het TIP in Ruinen omgewisseld worden voor een plaatsbewijs voor a.s. zaterdagavond (13 aug) (aanvang 20.30 uur). Houdt u er rekening mee dat de voorstelling van zaterdagavond 13 augustus de laatste voorstelling van het seizoen is!! Mocht u dan niet in de gelegenheid zijn deze voorstelling bij te wonen en had u uw kaartje van donderdag 11 augustus al betaald dan kunt u het entreegeld terug krijgen (tevens bij het TIP). Bestellingen (reserveringen) die voor de voorstelling van donderdag 11 aug waren gedaan komen te vervallen!! Excuses voor het ongemak.

Laatste kans om voorstelling bij te wonen

Met de aflasting van de voorstelling van donderdagavond 11 augustus is er nog 1 voorstellingsavond overgebleven. De laatste voorstelling vindt plaats op:

Zaterdag 13 augustus 2011 - Aanvang 20.30 uur

Maak dus nog gebruik van deze laatste voorstelling, voor het te laat is!! Voor het verkrijgen van kaarten kunt u contact opnemen met het TIP-Ruinen. Bereikbaar op 0522 - 471700.

DvhN positief over "Echte Bakkersstreek'n"

Afgelopen donderdagavond (4 aug) heeft Jacques d'Ancona een bezoek gebracht aan ons Openluchttheater in Ruinen. In onderstaand artikel is te lezen wat zijn mening is als recensist van toneelstukken. Wij willen hem uiteraard bedanken voor zijn komst naar ons theater en de door hem opgestelde recensie.

DvhN_110806-2 
(Bron: Dagblad van het Noorden van 6 augustus 2011)

4e avond: Geweldige avond ondanks regen

De avond begon goed. Het was schitterend weer, maar aan het eind van het eerste bedrijf begon het toch te regenen. De hoop was er dat het tot half 11 droog zou blijven maar de weergoden dachten daar helaas anders over. Onze toeschouwers (een kleine 300) waren gelukkig goed voorbereid naar het theater gekomen en hebben het tweede bedrijf dan ook goed doorstaan. Een geweldig publiek dat ondanks het weer enorm heeft genoten van de voorstelling. Ook een compliment aan de spelers die ondanks het weer een super voorstelling hebben opgevoerd. A.s. zondag om 14.30 uur de volgende voorstelling.