Nieuws archief

UPDATE: Seizoen 2015

De Stichting Openluchtspel Ruinen is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij praten u graag bij over de huidige stand van zaken. Het stuk voor dit seizoen is bekend! Dit jaar spelen we het stuk: "Waor doet ze't van"? Geschreven door Helmut Schmidt, vertaald door Ben ten Velde.

Uiteraard is de spelersgroep bekend. Een overzicht van de spelers vindt u onder de knop "voorstelling" en tevens een beknopte beschrijving van het stuk.
Daarnaast hebben we een nieuwe regisseur, namelijk Mark Robijn. Op zijn eigen website www.theaterdocent.net leest u meer informatie over hem.

Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig om er wederom een geweldig seizoen van te maken. Wij hopen u dan ook weer in ons theater te mogen verwelkomen.

Op deze site vindt u tevens praktische informatie over de locatie van ons theater, speeldata en het kopen van entreebewijzen. Heeft u vragen? Deze kunt u kwijt door ons via het contactformulier te mailen!

Foto's laatste voorstelling

De vaste fotograaf van de Stichting Openluchtspel Ruinen heeft tijdens de laatste voorstelling foto's gemaakt. Via onderstaande link zijn deze foto's te bekijken. Veel kijkplezier!! 

Link fotoalbum

Het zit er alweer op!!

Zaterdag 16 augustus heeft de Stichting Openluchtspel Ruinen de laatste voorstelling gespeeld van het stuk "De politie speelt vals". Het is voorbij gevlogen.....

Iedereen bedankt voor het bezoeken van onze voorstelling dit jaar en hopelijk tot volgende jaar!!

SOR

 

De "Politie speelt vals" in de media

De afgelopen maanden is in meerdere nieuwsbladen een artikel verschenen over het stuk dat de Stichting Openluchtspel Ruinen dit jaar aan het opvoeren is. Onderstaand zijn deze artikelen weergegeven. Mocht u er 1 hebben gemist dan kunt u het nog eens nalezen.......

Meppeler Courant C284 Meppe14080407320 0001 C284 Meppe14080407330 0001

Lees meer

Trailer van "De politie speelt vals"

Onderstaand ziet u de trailer van onze voorstelling van dit jaar om alvast in de sfeer te komen! Veel kijkplezier en wij zien u uiteraard graag in ons theater!!

{youtube}SAJ5ErcEvlw{/youtube}

De plaat is weer gereed

Zoals elk jaar laten we ook dit jaar weer de welbekende blikken platen maken. Het ontwerp is weer gereed en onderstaand bijgevoegd.

Sor plaat De politie speelt vals

Het nieuwe seizoen is weer start gegaan

We zijn met het Openluchtspel al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2014. Het stuk is bekend, de spelersgroep is compleet en de voorbereidingen voor het nieuwe decor zijn alweer in volle gang. Zoals u op de website kunt lezen spelen we dit seizoen het stuk: "De Politie speelt vals".

Politie1

Kijk alvast rond op de website. De aankomende periode zullen wij u via de website, facebook  en twitter op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en leuke weetjes in aanloop naar de voorstellingen in juli en augustus.

De "Crisis op de camping" is tot een eind gekomen

Zaterdag 17 augustus j.l. heeft de Stichting Openluchtspel Ruinen de laatste voorstelling in een reeks van 7 ten tonele gebracht. Hiermee is alweer een eind gekomen aan het seizoen 2013. We hebben met veel plezier het stuk "Crisis op de camping" voor u gespeeld. Wij hopen dan ook dat u heeft genoten en dat we u ook in het nieuwe jaar weer in ons theater mogen verwelkomen. Wij nodig u nog graag uit om nog een berichtje in ons gastenboek te plaatsen. Dit stellen wij zeker op prijs. Tot 2014!