Nieuws archief

Website in ontwikkeling

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Ook de website wordt onder handen genomen. Binnenkort is deze website dus geheel vernieuwd. Hou onze website dus in de gaten. Tot snel!

Een Vlog van "Waor doet ze 't van?"

Via onderstaande link (youtube) kunt u de vlog (video weblog) van het stuk "Waor doet ze 't van?" bekijken.

Vlog "Waor doet ze 't van?"

De SOR bij RTV Drenthe "De Brink"

Donderdag 23 juli was de SOR (regisseur Mark Robijn en speelster Paulien Smit) te gast bij RTV Drenthe, programma De Brink. Deze dag werd De Brink gepresenteerd door Sophie Timmer.

Via onderstaande link kunt u het fragment nogmaals terug luisteren (vanaf minuut 36).

Uitzending De Brink, 23 juli 2015

Sor in het nieuws

De afgelopen weken heeft de SOR meermalen in de regionale kranten gestaan met de vorderingen van het stuk dat we dit jaar spelen, namelijk Waor doet ze 't van?. Onderstaand kunt u de artiekeln nog eens nalezen. Klik op de artikelen voor een grotere versie.

         Meppeler Courant                  Wolder Courant  

20 juli 2015         13 juli 2015   13 juli 2015    27 mei 2015 

 scan0028 scan0029 scan0032 scan0033

Wolder Courant 1 juli 2015

scan0030

UPDATE: Seizoen 2015

De Stichting Openluchtspel Ruinen is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij praten u graag bij over de huidige stand van zaken. Het stuk voor dit seizoen is bekend! Dit jaar spelen we het stuk: "Waor doet ze't van"? Geschreven door Helmut Schmidt, vertaald door Ben ten Velde.

Uiteraard is de spelersgroep bekend. Een overzicht van de spelers vindt u onder de knop "voorstelling" en tevens een beknopte beschrijving van het stuk.
Daarnaast hebben we een nieuwe regisseur, namelijk Mark Robijn. Op zijn eigen website www.theaterdocent.net leest u meer informatie over hem.

Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig om er wederom een geweldig seizoen van te maken. Wij hopen u dan ook weer in ons theater te mogen verwelkomen.

Op deze site vindt u tevens praktische informatie over de locatie van ons theater, speeldata en het kopen van entreebewijzen. Heeft u vragen? Deze kunt u kwijt door ons via het contactformulier te mailen!

Foto's laatste voorstelling

De vaste fotograaf van de Stichting Openluchtspel Ruinen heeft tijdens de laatste voorstelling foto's gemaakt. Via onderstaande link zijn deze foto's te bekijken. Veel kijkplezier!! 

Link fotoalbum

Het zit er alweer op!!

Zaterdag 16 augustus heeft de Stichting Openluchtspel Ruinen de laatste voorstelling gespeeld van het stuk "De politie speelt vals". Het is voorbij gevlogen.....

Iedereen bedankt voor het bezoeken van onze voorstelling dit jaar en hopelijk tot volgende jaar!!

SOR