Nieuws archief

Kaartverkoop online gestart

Ondanks dat de kaartverkoop bij de TIP in Ruinen op 1 juni van start gaat, kunt u vanaf heden al kaarten bestellen via onze website. Via het kopje kaarten kunt u eenvoudig het formulier met uw gegevens invullen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling. Lekker makkelijk!!

Voorbereiding in volle gang

De repetities van "Met een ezel naar de boer" zijn in volle gang. De rollen zijn enige tijd geleden verdeeld en iedereen is zich volledig aan het inleven in zijn of haar rol. Tevens is de decorbouw gestart om weer een levensecht decor te realiseren. Daarnaast is de foto voor de alom bekende blikken platen reeds gemaakt en worden deze momenteel gedrukt in de fabriek.

Lees meer

De spelersgroep is bekend

Dit jaar hebben we weer een geweldige groep spelers bij elkaar weten te krijgen. De totale spelersgroep bestaat uit negen spelers. Vier hiervan hebben vorig jaar ook mee gedaan met het stuk “Woar doet ze ’t van”. Dit zijn Rolien Horlings, Paulien Smid, Truida Niezing en Jaap Santing.

Lees meer

Stukkeuze is bekend

Dit jaar speelt de SOR het stuk “Met een ezel naar de boer” en is geschreven door D.J. Eggengoor. De originele titel van dit stuk is “Zo’n heerlijk huisje buiten”. Het is een blijspel dat zich afspeelt op twee boerderijen midden in het dorp Ruinen.

Lees meer

Seizoen 2016 is gestart

Sinds oktober 2015 zijn we als Stichting alweer bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Dit begint zoals altijd met de stukkeuze. Samen met de regisseur wordt een selectie stukken doorgenomen om tot een uiteindelijke keuze te komen.

Lees meer

Website in ontwikkeling

Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Ook de website wordt onder handen genomen. Binnenkort is deze website dus geheel vernieuwd. Hou onze website dus in de gaten. Tot snel!

Een Vlog van "Waor doet ze 't van?"

Via onderstaande link (youtube) kunt u de vlog (video weblog) van het stuk "Waor doet ze 't van?" bekijken.

Vlog "Waor doet ze 't van?"

De SOR bij RTV Drenthe "De Brink"

Donderdag 23 juli was de SOR (regisseur Mark Robijn en speelster Paulien Smit) te gast bij RTV Drenthe, programma De Brink. Deze dag werd De Brink gepresenteerd door Sophie Timmer.

Via onderstaande link kunt u het fragment nogmaals terug luisteren (vanaf minuut 36).

Uitzending De Brink, 23 juli 2015