De spelersgroep is bekend

Dit jaar hebben we weer een geweldige groep spelers bij elkaar weten te krijgen. De totale spelersgroep bestaat uit negen spelers. Vier hiervan hebben vorig jaar ook mee gedaan met het stuk “Woar doet ze ’t van”. Dit zijn Rolien Horlings, Paulien Smid, Truida Niezing en Jaap Santing.

Daarnaast hebben we drie “herintreders”. Roelie Boverhof heeft een jaar overgeslagen en heeft in 2014 voor het laatst meegedaan bij het stuk “De politie speelt vals” in de rol van vrouw van de eerste politieagent. Daarnaast is Roelof Dijkman weer aan de spelersgroep toegevoegd. Roelof heeft in 2013 voor het laatst meegedaan tijdens het stuk “Crisis op de camping”. Tijdens dit stuk speelde hij Jannes Haverkamp als niet al te nette campinggast. Als laatste herintreder hebben we Jos Horlings mogen toevoegen. Jos heeft in 2009 voor het laatst meegedaan tijdens het stuk “In de ban van Lena” in de rol van Pieter Knol.

Daarnaast hebben we twee nieuwe gezichten bij de SOR. Dit zijn Annefleur Nijland en Jan Vriend. Beiden hebben al reeds ervaring vanuit andere theatergezelschappen. Zo is Annefleur al een aantal jaren betrokken bij het Jeugdtoneel in Ansen genaamd de “Jeugd van Ansen”. Jan heeft ook zijn basis in Ansen liggen bij toneelvereniging “De Boemerang”.

Allen (weer) welkom bij de SOR. Veel plezier gewenst dit jaar!!